Зворушливо до сліз: Гусак потрапив до лікарні, і відвідати його прийшла віддана подруга (фото)

Канадські казарки з містечка Барнстейбл (США) не обіцяли любити одне одного у хворобі й здоров'ї, але навіть без цього стали зразковою парою. Зворушливу історію кохання в Facebook розповіли співробітники ветеринарної лікарні Cape Wildlife Center, яким довелося познайомитися з пташиним сімейством, повідомляють Патріоти України.

Казарка Арнольд жив на ставку недалеко від лікарні разом зі своєю подругою. Пара була разом кілька років і зазвичай не контактувала з людьми, поки одного разу співробітники лікарні не помітили, що Арнольд сильно кульгає і завалюється на бік. Піймавши птаха, лікарі принесли його на огляд і виявили два відкритих переломи лапи.

Щоб врятувати Арнольду життя і кінцівку, ветеринари вирішили ампутувати йому один палець і зашити другу рану. Гусь отримав антибіотики і знеболююче, а наступного ранку його відправили на операцію. Перед початком процедури лікарі почули слабкий стукіт у скляні двері клініки. Вони обернулися й побачили подругу Арнольда, яка намагалася зайти у приміщення.

"Вона якимось чином знайшла його і була схвильована, що не може потрапити всередину. Вона залишалася там протягом всієї процедури, спостерігала за нашою роботою і не відходила від порога, - повідомила команда лікарні. - На щастя, операція пройшла добре, і ми очікуємо, що лапа з часом заживе. Коли Арнольд прокинувся від наркозу, а рана була закрита і перев'язана, ми вирішили покласти його біля дверей, щоб він міг бачити свою половинку. Його подруга негайно заспокоїлася і почала доглядати за ним через двері. Здавалося, що їм обом стало набагато легше".

Тепер Арнольду потрібно кілька тижнів, щоб відновитися і повернутися в дику природу. Лікарі тримають його біля скляних дверей, щоб турботлива казарка могла його провідувати.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...