Зворушливо до сліз: Наречений купив весільну сукню і одружився із своєю дівчиною, яка померла від раку грудей (фото)

Господаря магазину весільних суконь настільки зворушила історія закоханих, що він дозволив нареченому вибрати будь-яке плаття, заплативши за нього всього один символічний юань.

У китайському місті хлопець Далянь Сюй Синань і дівчина Ян Лю були щасливі разом протягом 12 років, познайомившись під час навчання в університеті. Вони зареєстрували свій шлюб і готувалися пишно відсвяткувати весілля. Однак 28-річну Ян почали турбувати болі. Незабаром у неї виявили рак грудей. Лю зробили операцію, вона також пройшла кілька курсів хіміотерапії. Про це пише видання Daily mail, передають Патріоти України.

"Вона ніколи не плакала, завжди посміхалася", - згадує Сюй. На якийсь час в стані молодої жінки настало поліпшення. Пара знову взялася планувати весілля і збирати гроші на квартиру. Проте рік потому хвороба повернулася. Лю впала в кому 6 жовтня і померла, так і не доживши до щасливого дня.

Синань виявив, що перед тим, як потрапити до лікарні, Ян переглядала в інтернеті весільні сукні. «Я пообіцяв собі купити їй найкрасивіше плаття», - каже убитий горем наречений. На наступний день він відправився в магазин вибрати вінчальний наряд для коханої. Господаря магазину настільки зворушила історія закоханих, що він дозволив Синаню вибрати будь-яке плаття, заплативши за нього всього один символічний юань. У той же день 35-річний чоловік організував все необхідне для церемонії. Він хотів здійснити мрію Ян вийти заміж.

Під час весілля-похорону він виголосив над труною слова вірності одягненій в біле плаття нареченій, оточеній 169 букетами рожевих троянд. І посеред своєї промови розплакався. Хоча обіцяв Ян не плакати, якщо вона помре.

Історія зворушила користувачів китайських соцмереж. "Це справжня любов", "Сподіваюся, ви зустрінетеся в наступному житті", - писали коментатори.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...