Зворушливо до сліз: Військові у Житомирі неочікувано зробили пропозицію своїм коханим (відео)

Дівчата про такий сюрприз навіть не здогадувались, тому емоції переповнювали.

Десантники зробили сюрприз коханим. Фото: 1.zt.ua.

У Житомирі семеро солдатів-десантників зробили пропозиції своїм коханим прямісінько під час військової присяги, повідомляють Патріоти України.

Дівчата про такий сюрприз навіть не здогадувались, тому емоції переповнювали. "Я сказала "так". Хвилювалась, тому що сказали мені привітання придумати. Я переживала, повторяла", – сказала наречена Єлизавета Процюк.

Зовсім скоро хлопці поїдуть до своїх військових частин. Командири розповіли, що відбирали солдат дуже ретельно. "Різниці фактично між військовослужбовцями сухопутних військ і нашими немає, але є лише один елемент – спуск по адаптеру чи здійснення парашутного стрибка. Це той елемент, який потребує посиленої морально-психологічної підготовки. Саме цим ми з ними і займаємося в основному", – розповів заступник командувача Десантно-штурмових військ Олександр Пухальський.

Джерело: 24 канал

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...