"Звичайно, я жива людина, досить емоційна": Солістка KAZKA розповіла про роман з українським музикантом

Українська співачка, фронтвумен гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла про стосунки з музикантом Павлом Тараненком. Вона заявила, що їй часом хочеться опублікувати з ним романтичну фотографію, але дотримується правила "щастя любить тишу", передають Патріоти України.

"Я з тих зануд, які не люблять особливо розповідати про особисте життя. Звичайно, я жива людина, досить емоційна. Іноді, в моменти щастя, мені хочеться запостити гарне фото або змонтувати загальний ТікТок", - сказала Заріцька в інтерв'ю.

Олександра не виключає, що незабаром їй захочеться розповісти більше про їхні стосунки, але поки вона хоче залишити їхнє кохання тільки для них двох. Тому більше ніяких подробиць співачка не розкрила.

Олександра Заріцька: особисте життя

Раніше співачці приписували роман з партнером по "Танцях з зірками" Юрієм Мєшковим. Хореограф і сам зізнавався, що співачка йому дуже подобається, а вона, в свою чергу, відповідала йому взаємністю.

Але, як з'ясувалося, не Юрій підкорив серце солістки KAZKA. Зараз вона перебуває у стосунках з іншим чоловіком і має дуже щасливий вигляд.

Джерело: ТСН.ua

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...