"Звичайний фашизм": У Латвії прокоментували статтю, у якій РФ виправдовує вбивства українців

Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс відреагував на статтю російських пропагандистів "Що Росія повинна зробити з Україною", у якій автор виправдовує вбивства всіх українців. Реакція голови МЗС країни з'явилася у Twitter, передають Патріоти України.

"Стаття РИА "Новости" "Що Росія повинна зробити з Україною" - це звичайний фашизм", - написав дипломат. У статті, написаній російським філософом-неонацистом Тимофієм Сергейцевим, рашисти міркують про масові вбивства українців на захоплених територіях. Автор називає мирне населення України "пособниками нацистів", яке слід "перевиховати" і придушити у сфері політики, культури і освіти.

Сергейцев зазначив, що під денацифікацією варто розуміти "деукраїнізацію". Після захоплення всієї України неонацист пропонує згорнути владу в країні "у природні кордони і позбавити політичної функціональності".

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...