Звичайний фашизм у Мінську: Медик "швидкої допомоги" розповів, як його по-звірячому побили силовики (відео)

22-річний співробітник "швидкої допомоги" Данило розповів про те, як над ним знущалися силовики під час акції протесту в Мінську. В інтерв'ю "Радіо свобода" він детально розповів про побиття з боку правоохоронців, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, 11 серпня у нього був вихідний, але він вирішив піти на допомогу учасникам мітингу. В один з моментів до нього підійшли чоловіки в цивільному і почали бити по обличчю, після чого завантажили в багажник.

По приїзду в РВВС, ОМОН організував "коридор", по якому затримані змушували бігти і били. "Коли вони відкрили чемоданчик, а там були ліки, вони почали задавати питання: а хто вам ці ліки дає? Хто тобі платить? Скільки вони вам заплатили? Вони задавали питання і в цей момент били. Я кричав від болю, що бити не можна. А мене підняли на два поверхи вище, де було ще 7-8 ОМОНівців. мене били словами, що раз я лікар, допомагаю, лікую людей, тоді ці люди йдуть в бій!" - сказав він. Після цього чоловіка позначили жовтою фарбою, пофарбували спину і штани.

"Мені навіть пофарбували голову. Нас називали координаторами. Деяким хлопцям розписали православний хрест з надгробком. Вони сказали: "Ви координатори, ви вороги народу, ви нацисти, ви хочете зруйнувати країну", - додав він.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...