Звичайний водій показав верх майстерності паралельного паркування і став зіркою мережі (відео)

Автомобіліст з Індії став справжнім героєм інтернету - на відео зняли, як він майстерно паркує велике авто у важкодоступному місці. Причому його машина - не маленький хетчбек, а великий мінівен, передають Патріоти України.

Відео паркування, яке згодом з'явилося на YouTube, зняла дружина автомобіліста. У ролику можна побачити, як чоловік точно і легко паркує семимісний мінівен Toyota Innova на "острівці над прірвою" – невеликому мостовому виступі, який нависає над річкою.

Пізніше один з місцевих телеканалів взяв інтерв'ю у індійця. Виявилося, що у нього багаторічний досвід водіння і він звик мати справу і з великими транспортними засобами – раніше чоловік водив 12,5-метровий автобус і їздив дуже складними маршрутами. Тому такі маневри на "компактній" Toyota Innova для нього взагалі не є проблемою. Більш того, з'ясувалося, що цей автомобіль навіть не його – мінівен йому позичив друг для робочих поїздок.

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...

Космічний прорив: У NASA для для польотів до інших планет створили революційний двигун на ефекті Холла

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:32

Космічне агентство США шукає партнерів для впровадження своєї технології в космосі.NASA представило абсолютно новий електричний двигун, призначений для невеликих космічних апаратів. Нову рухову систему, субкіловатний двигун на ефекті Холла H71M викорис...