Стік кров'ю у "сірій" зоні: Батько загиблого під Зайцевим розвідника подав позов проти Зеленського (документ)

Сергій Журавель, батько загиблого під Зайцевим українського розвідника Ярослава Журавля, подав позов проти президента України Володимира Зеленського, звинувативши його у перевищенні службових повноважень. Позовні матеріали він спрямував до Державного бюро розслідувань і Офісу генерального прокурора. Про це чоловік сповістив на сторінці у Facebook під ніком Остап Підкова, передають Патріоти України.

Зокрема, батько розвідника зазначає, що Зеленський на посту верховного головнокомандувача і президента України "заборонив підрозділам Об'єднаних сил проведення рятувально-пошукових заходів" біля Зайцевого в Донецькій області.

"Я не пробачу тим, хто завдяки популізму і некомпетентним діям став причиною загибелі мого сина. Не пробачу тим, хто ставить під загрозу життя наших військовослужбовців, під прикриттям "прагнення до миру", – написав Журавель. Він вимагає розпочати досудове розслідування за статтею "перевищення військовою службовою особою влади та повноважень". Зауважимо, що її санкція передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років. "Я не боюся, і піду до кінця, заради справедливості", – підкреслив Журавель.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...