Зима не поспішає залишати Україну: Синоптики уточнили прогноз погоди на 13 березня

Місцями сніг та ожеледиця: прогноз погоди на 13 березня фото 1

У понеділок, 13 березня, погода буде хмарною, але з проясненнями. У деякий регіонах спостерігатиметься сніг і дощ. Температура в країні коливатиметься від 5° морозу вночі до 11° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Уночі в північних, а вдень у західних областях подекуди випаде невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території – без опадів.

У західних, північних та Вінницькій областях на дорогах місцями очікується ожеледиця.

Вітер переважатиме південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Удень у західних областях місцями пориви сягнуть 15-20 м/с.

Температура в країні вночі становитиме 0-5° морозу, а вдень прогріється до 3-8° тепла. У південній частині та на Прикарпатті очікується до 11° вище нуля.

У Києві та області також буде хмарно з проясненнями. Уночі місцями піде невеликий мокрий сніг, а вдень опадів не очікується.

На дорогах подекуди спостерігатиметься ожеледиця.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...