Зима повертається, "сюрприз" до Великодня: В Україні посеред весни випав сніг (фото, відео)

У понеділок, 26 квітня, в регіонах України випав сніг. Зима повернулася в Київську та Черкаську області передають Патріоти України.

Вебкамери в Умані показували шар снігу в кілька сантиметрів, але він відразу танув, тому що температура в місті близька до нуля.

Весняна заметіль також накрила Миронівку Київської області. Опади почали йти рано-вранці. Земля і дерева вкрилися чималим шаром снігу, повідомляє "Сегодня". Також очевидці публікували кадри снігу в Богуславі на Київщині.

Крім того, сніг випав на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах. Температура повітря опустилася до -5 градусів, повідомляє "Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост" в Facebook.

"Станом на 7:50 26.04.2021 на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, опади у вигляді снігу, обмежена видимість, вітер західний 3-4 м/с. Температура повітря -5°С", – йдеться в повідомленні.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...