Зима різко нагадала про себе: В Україну похолодало, оголошено штормове попередження

На Старий Новий обіцяють морози до -20 градусів

До 15 см снігу та хуртовина. В Україну прийшло різке похолодання

Погода в Україні у середу, 13 січня, погіршилась, оголошено штормове попередження. У східних, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях значний сніг. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані УкрГідрометцентру, зазначають Патріоти України.

У вищезгаданих областях може випасти від 5 до 15 сантиметрів снігу. Сьогодні в Україні пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця. В Херсонській,Запорізькій, Донецькій та Луганській областях налипання мокрого снігу та ожеледь (І рівень небезпечності,жовтий).

Покращення погоди очікується 14 січня, тоді прогнозується припинення опадів та явищ.

15-16 січня будуть сильні морози, вночі від -12 до -18, місцями в північних
областях до - 21, вдень -10-16. Така погода буде до 18 січня.

По Києву 15-16 січня очікується значне зниження температури: вночі до -13-18 морозу, вдень до -11-15 морозу; 17-18 січня холодна погода утримається. У Києвській області може похолодати до -21.

"Укравтодор" повідомляє, що зранку невеликий сніг йде у Житомирській, Волинській, Львівській, Закарпатській та Вінницькій областях.

Помірний сніг у Луганській, Одеській, Полтавській, Харківській, Херсонській, Миколаївській та Кіровоградській, де випало до 5 сантиметрів.

Сильний сніг у Дніпропетровській та Запорізькій областях випало до 10 сантиметрів. Сніг з дощем у Донецькій та Запорізькій областях.


Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...