Зима розійшлася не на жарт: Синоптики розповіли, коли в Україні закінчаться снігопади та хуртовини

Погода в Україні скоро зміниться з приходом антициклону. Активна фаза опадів припиниться, буде сонячно, але при цьому з дуже сильними морозами. Місцями температура буде знижуватися до -25 градусів і навіть нижче. Прогноз погоди на найближчі дні дали синоптики Наталка Діденко, Gismeteo і Accuweather, передають Патріоти України.

Так, синоптик Наталка Діденко пише, що в найближчі дні в Україні будуть атакувати циклони з опадами, але до вихідних це закінчиться. "З неділі опади ослабнуть, а морози серйозно посиляться", - пише Діденко.

У Gismeteo показали карти погоди на два тижні. Судячи з них, снігопади і заметілі припиняться в Україні до суботи - понеділка. Вигляне сонце, але морози стануть сильними - до -22... -24 градусів. Морозною і з мінімальними опадами буде перша половина наступного тижня. Далі трохи снігу додасться, але морози триматимуться до 20-х чисел лютого.

Ресурс Аccuweather поділився з нами прогнозом погоди до кінця лютого. Судячи за даними для Києва, лютий буде достатньо морозним місяцем.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...