Зима скасовується: Українців попередили про аномалію і дали прогноз до Нового року

Україна майже до кінця поточного тижня буде перебувати в полі низького тиску. Погода буде досить м'яка, і сильних морозів поки не очікується.Як розповіла РБК-Україна синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха, стабільних морозів очікувати не доводиться, передають Патріоти України.

За її словами, сильні морози можуть бути хіба що в Карпатському регіоні, де може бути до 10 градусів морозу вночі. Крім того, на заході буде прохолодніше, ніж в інших регіонах.

"Але на решті території погода досить м'яка. Особливо південний схід, там взагалі переважно плюсові значення, і якщо там будуть опади, то у вигляді дощу", - сказала вона, зазначивши, що сніг протягом цього тижня очікується на заході, півночі і частково - в центральних областях.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...