Зима в Україну повернеться, але ненадовго: Синоптик попередив про нове потужне потепління

Найближчими днями в Україні очікується поступове похолодання, проте буде сухо. Але вже на вихідних погода почне мінятися. Частину України накриє нове потепління - температура знову перевищуватиме норму. Про це розказав синоптик Ігор Кібальчич, передають Патріоти України.

"У третій декаді січня на нас очікує досить стійкий характер погоди в умовах підвищеного атмосферного тиску та відсутності опадів", - розказав він.

За словами синоптика, після чергового періоду аномального тепла температурний фон в Україні поступово знижуватиметься.

"Протягом тижня погодні умови в нашій країні будуть визначатися переважно полем підвищеного атмосферного тиску та західною периферією антициклону. У зв'язку з цим істотних опадів не передбачається, а температура повітря трохи знизиться, особливо в північно-східних регіонах", - розказав синоптик.

Проте, за його даними, ближче до вихідних очікується зміна атмосферної циркуляції.

"У південній частині пройдуть опади переважно у вигляді дощу, температура повітря знову підвищиться та перевищуватиме кліматичну норму на кілька градусів", - попередив Ігор Кібальчич.

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...