Зима владно нагадає про себе похолоданням та пронизливим вітром: Якою буде погода в Україні у переддень Різдва. Синоптики оновили прогноз

У п'ятницю, 6 січня, погода в Україні у переддень Різдва за юліанським календарем буде прохолодною.

Синоптики прогнозують на Святвечір помірні опади. В північній частині на дорогах подекуди ожеледиця, повідомив Укргідрометцентр.

Невеликий дощ з переходом у мокрий сніг, у південно-східній частині, вночі в більшості західних областей помірні опади. Вдень у північній частині місцями невеликі опади.

Швидкість північно-західного і північного вітру - 7-12 м/с. Вночі у західних областях, а вдень у південних та центральних – пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура вночі та вдень у північних та західних областях від +1°С тепла до -4°С. На Чернігівщині та Сумщині буде прохолодніше, до -7°С. На решті території 0...+5°С. Вдень на Закарпатті та у південній частині повітря прогріється до +8°С.

У Києві та області 6 січня буде хмарно. Невеликий дощ переходитиме в мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний та північний, 7-12 м/с.

В Київській області вночі та вдень буде від +1°С тепла до -4°С. У столиці буде прохолодніше, протягом доби 0...-2°С.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...