$2 000 000 задоволеної жадібності: Меган Маркл виграла суд з британським таблоїдом

Меган Маркл близько трьох років боролась з британським виданням Mail on Sunday через публікацію особистих листів до батька. У четвер, 2 грудня, стало відомо, що вона здобула перемогу у суді та отримає 2 мільйони доларів компенсації, інформують Патріоти України.

Як повідомляє The Sun, скандальний лист своєму батькові Томасу Марклу герцогиня писала ще у серпні 2018 року. Тоді вона просила батька залишити її сім’ю в спокої. Проте особистий лист потрапив у руки журналістів, і ті оприлюднили його у ЗМІ.

“Апеляційний суд залишив у силі рішення судді про те, що герцогиня мала розумні підстави вважати, що зміст листа є особистим, приватним і не представляє законних суспільних інтересів”, – йдеться у рішенні суду.

“Це перемога не тільки для мене, а й для всіх, хто будь-коли боявся відстоювати те, що правильно. Попри те, що ця перемога є прецедентом, найважливішим є те, що ми тепер колективно достатньо хоробрі, щоб змінити бульварну індустрію, яка змушує людей бути жорстокими і отримувати вигоду з брехні та болю, який вони створюють”, — заявила Меган Маркл після рішення суду.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...