"Хіба можна судити незавершений шедевр?": Ольга Фреймут показала доньку-підлітка і висловилася про її зовнішність

Ольга Фреймут поділилася з підписниками свого фотоблогу рідкісним знімком зі своєю старшою дочкою. 15-літня Злата живе та навчається у США, і нечасто потрапляє до Instagram своєї зіркової мами, зазначають Патріоти України.

Фотографія була зроблено в Лос-Анджелесі, куди телеведуча, очевидно, приїхала в гості до дитини. На знімку мама та дочка позують у машині: Ольга зображена практично без косметики, а Злата – з помітним макіяжем та трендовою укладкою брів.

"Тінейджерів називають негарними. Але вони - витвір мистецтва в процесі роботи. Трохи часу і автор її завершить і покаже публіці. Ось тоді доведеться визнати, що помилялися у незугарності підлітків. Бо хіба можна судити незавершений шедевр?", - підписала фотографію Фреймут.

Шанувальники телеведучої зазначили, що Злата росте дуже гарною дівчиною, але форму брів треба поміняти. На що зіркова мати відповіла: "брови - це окреме слабке місце підлітків". Інші впевнені, що Злата йде в ногу з часом і закликають її не робити "брови, як у мами".

Злату ведуча народила від британця Ніла, з яким не була в офіційному шлюбі. Також Фреймут разом із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком виховує 5-річного сина Валерія та 4-річну доньку Євдокію.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...