"Хіба можна судити незавершений шедевр?": Ольга Фреймут показала доньку-підлітка і висловилася про її зовнішність

Ольга Фреймут поділилася з підписниками свого фотоблогу рідкісним знімком зі своєю старшою дочкою. 15-літня Злата живе та навчається у США, і нечасто потрапляє до Instagram своєї зіркової мами, зазначають Патріоти України.

Фотографія була зроблено в Лос-Анджелесі, куди телеведуча, очевидно, приїхала в гості до дитини. На знімку мама та дочка позують у машині: Ольга зображена практично без косметики, а Злата – з помітним макіяжем та трендовою укладкою брів.

"Тінейджерів називають негарними. Але вони - витвір мистецтва в процесі роботи. Трохи часу і автор її завершить і покаже публіці. Ось тоді доведеться визнати, що помилялися у незугарності підлітків. Бо хіба можна судити незавершений шедевр?", - підписала фотографію Фреймут.

Шанувальники телеведучої зазначили, що Злата росте дуже гарною дівчиною, але форму брів треба поміняти. На що зіркова мати відповіла: "брови - це окреме слабке місце підлітків". Інші впевнені, що Злата йде в ногу з часом і закликають її не робити "брови, як у мами".

Злату ведуча народила від британця Ніла, з яким не була в офіційному шлюбі. Також Фреймут разом із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком виховує 5-річного сина Валерія та 4-річну доньку Євдокію.

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...

Зустрів смерть у тому місці, яке любив найбільше: Помер оскароносний автор фільму "Король говорить"

понеділок, 18 березень 2024, 18:30

Британський сценарист Девід Сайдлер, найбільш відомий за фільмом "Король говорить", помер у віці 86 років. Про це повідомляє The Hollywood Reporter. . Відомо, що знаменитість помер 16 березня під час риболовлі в Новій Зеландії. "Девід був у тому місц...