"Тільки ідіот може жартувати про ебонітові палички та "Україну-повію": Кондатюк розніс "Квартал" після нового скандалу

Кондратюк про "Квартал 95": тільки ідіот може жартувати про ебонітові палички та "Україну-повію", а їздити в окупований Крим – взагалі тупість

Український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк вважає "Квартал 95" взірцем низькопробного гумору. Він не розуміє навіщо люди продовжують дивитися шоу, та пригадав, як давні "факапи" кварталівців, так і свіжий скандал з переселенкою "сіськадовська", передають Патріоти України.

Про це він розповів в ефірі "Говорить великий Львів". Шоумен зізнався, що не дивиться "Квартал" ще з 2005-го року. Найголовніша тому причина – зірка не розуміє гумору шоу. Крім того, програма багато років лунала в ефірі виключно російською мовою.

Кондратюк каже що для нього "Квартал" – терра інкогніта. Гість вважає, що зараз шоу більше схоже "на виступи обласного студентського театру естрадних мініатюр"."Їхня низькопробність полягає в тому, що в них немає тонкого гумору. І в них нема розуміння речей антисоціальних, антиукраїнських, – висловився шоумен. – Тільки ідіот може додуматись пожартувати про ебонітові палички".

Мова йде про цинічний жарт, який прозвучав у "Новорічному вечірньому кварталі" 2013-го року. Актори у номері посилалися на події Революції гідності, коли сталося жорстоке побиття людей спецпідрозділом МВС "Беркут". "От якщо беркутівцям видати ебонітові палички, а мітингувальників вдягти у шерстяний одяг, так ми зможемо добувати електричний струм?" – звертається герой Кошового до Януковича, якого грає Пікалов.

"Це при тому, що загинула Небесна Сотня на Майдані через вбивства, які допустила влада Януковича. Ну як можна з цього жартувати?", – продовжив Кондратюк. Він також згадав чорний гумор кварталівців щодо колишньої очільниці Нацбанку: на сцені актори співали перероблену пісню "Горіла сосна, палала", про будинок Гонтаревої, що згорів.

"Вони ржали, що Україна ходить по світу, порівняли її з повією, хоча президент сказав, що якщо цей жарт комусь здавався грубим, то вибачайте. А він їм не здавався грубим?" – висловився телеведучий.

Він також прокоментував новий скандал, наголосивши на тому, що у авторів, які жартують про українців в окупації "немає мізків". Не оминув увагою й головну героїню номера – Ірину Гатун, яка зіграла переселенку зі Скадовська.

"Сказала дітям у школі": Меган Маркл може стати першою леді в Білому домі, - експертка

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:30

Клеммі Муді, помічниця редактора The Sun, впевнена, що Меган Маркл знайшла своє справжнє покликання в африканському турне, яке описують майже по-президентськи, пише The Sun. «Африканський візит Меган Маркл та принца Гаррі був описаний у прискорених, пр...

Королева Камілла розповіла про самопочуття короля Чарльза, який лікується від раку

п’ятниця, 17 травень 2024, 17:45

На цьому тижні король Чарльз повернувся до виконання державних обов’язків, тим не менш він продовжує лікуватися від онкологічного захворювання. Його дружина, королева Камілла, повідомила про його самопочуття. . Королева Камілла розповіла про здоров’я ...