"10 днів у вкрай важкому стані": Мати акторки Тишкевич розповіла про її хворобу

Важкохвору акторку Катерину Тишкевич перевели з реанімації у палату. Вона перебуває в оточенні чоловіка та матері. Про покращення стану дружини в Instagram повідомив чоловік Катерини - український актор Валентин Томусяк, передають Патріоти України.

За його словами, цю ніч акторка вже провела за межами реанімації. "Сьогодні нарешті ночує у палаті", - написав Валентин, опублікувавши фото з лікарні.

Поруч з Тишкевич перебуває також її мати Наталія Малащук. Жінка у своєму Instagram також подякувала всім за підтримку, зокрема й фінансову. За її словами, Катерина перебуває у вкрай важкому стані вже 10 днів.

"Друзі, вже десять днів моя донечка знаходиться у вкрай важкому стані. Досі достеменно невідомо що саме до цього призвело. Але найкращі медики цілодобово бʼються за її життя. Ми з Валіком завжди поруч та отримуємо від вас багато слів підтримки та побажань якомога швидше одужати", - зазначила мати.

За словами жінки, сім'я Тишкевич відчуває духовну підтримку та дякує за фінансову допомогу у складний час.
"Катя дуже сильна. Та в неї ще купа справ у світі. Тому боремося!", - зазначила Наталія.

Хвороба Катерини Тишкевич

Акторка Катерина Тишкевич страждає від постійних головних болей. Вона намагалася лікуватися навіть народною медициною, але це не давало результатів. В результаті актриса вирішила виїхати на Балі в надії, що там їй стане краще.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...