18-річна українська блогерка розсекретила гонорар Монатіка після пишного святкування свого дня народження - у цілому вечірка обійшлася їй у 3 млн (відео)

18-річна блогерка Юлія Вербинець з Івано-Франківська з розмахом відзначила своє повноліття. Вона влаштувала грандіозну вечірку в свою честь і запросила туди зірок українського шоу-бізнесу, гонорари яких обійшлися у просто космічні суми. Весь звіт шикарного святкування Вербинець транслювала в Instagram-stories, передають Патріоти України.

Першим дівчина замовила Юрія Горбунова. Він представляв учасників розважальної програми, в якій виступали ілюзіоністи Magic Five, група Rumbero's. А зіркою програми став мультиартист Дмитро Монатік.

Сама Вербинець розповіла, що на гучне святкування вона "спустила" близько 3 мільйонів гривень. З них на гонорари зіркам пішло 120 тисяч євро. Вона зазначила, що половина цього гонорару пішло Дмитру Монатіку, тобто 60 тисяч євро.

Можливо, Юлія при цьому округлила (або завищила) суму гонорару популярного артиста за виступ на приватній вечірці. Але, може, і ні. Відзначимо, що в мережі пишуть, що гонорар музиканта на корпоративі зазвичай становить 20 тисяч євро.

До речі, на спеціальних екранах транслювали привітання від Потапа, Насті Каменських, Наді Дорофєєвої та Олі Полякової. У цьому відео дивіться, як проходив шикарний день народження юної блогерки в Івано-Франківську.

Звідки гроші

Сама юна блогерша розповіла, що на святкування повноліття витратила всі зароблені гроші. Вона абсолютно не шкодує про скажені розтрати і вважає, що "солодкі 18" бувають тільки раз у житті.

Зазначимо, що Юлія Вербинець займає в списку найбільш популярних українських інфлюенсерів за версією Forbes 21-е місце. З допомогою свого блогу вона заробила на трикімнатну квартиру в Івано-Франківську і новий Mercedes.

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...