19 років разом: Оля Полякова до річниці весілля показала рідкісне фото своєї родини

Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова на честь важливого сімейного свята опублікувала у соцмережах рідкісне сімейне фото із чоловіком та доньками.

Зокрема, артистка розповіла, що сьогодні, 11 вересня разом із чоловіком, бізнесменом Вадимом Буряковським відзначають 19-ту річницю весілля.

Проте, як розповіла співачка про цей день, вони обидва забули, втім для них найголовніше, що вони всі разом.

"Нашій сім'ї сьогодні 19! Звісно, ми обидва забули про це, але, коли так довго знаєш одне одного, це не страшно. Страшно, коли війна розділяє, забирає… Дай нам Бог миру! Перемоги! Тоді відсвяткуємо!", - підписала вона світлину.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...