2 500 доларів за труси: Українському шоумену зробили дуже непристойну пропозицію

Український шоумен JULIK в інста-сторіз розповів, що незнайомець зробив йому шокуючу пропозицію, передають Патріоти України.

"Мені запропонували 2500$ за мою спідню білизну. Побачивши це повідомлення, мене пробило на сміх. Одразу зателефонував дружині і ми довго не могли насміятись із побаченого. Отримувати подібні пропозиції, вважаю, аморально", - сказав JULIK.

А ще артист додав, що саме ця інста-сторіз викликала ажіотаж серед шанувальників. "Після того, як я опублікував скрін, мені знайомі одразу почали писати та пропонувати погодитись на цю пропозицію і купити на ці гроші машину дружині. Ми посміялись з цього і забули", - додав шоумен.

Хто такий JULIK

JULIK - український співак, телеведучий музичного хіт-параду "One Muz", радіоведучий проекту "JLK party" на FM, саундпродюсер і композитор.

Він є екс-учасником колективу DZIDZIO. Артист займається DJ-інгом, створює авторські треки, а також співпрацює з українськими артистами.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...