22 січня зробив їй пропозицію, а потім загинув: Нікітюк вразила трагічною історією нареченого подруги

22 січня захисник зробив своїй коханій, подрузі Лесі Нікітюк, пропозицію про подружжя, а через два дні був убитий російськими окупантами в бою. Про це сама телеведуча розповіла в InstaStories. передають Патріоти України.

"Подрузі 22 січня він зробив пропозицію. 24 січня він загинув на війні. А вони хотіли. Жити нормально разом хотіли, хотіли любити. Вони так хотіли", - написала вона. У понеділок, 6 лютого, Нікітюк вирушила на похорон загиблого бійця ЗСУ.

"Ми приїхали в Житомир, сюди привезли тіло нашого героя. Тіло коханого моєї подруги. Вона така щаслива була останні чотири місяці. А зараз сама на себе не схожа, не їсть, не п'є. Тільки сльози і дим від сигарет. Побратими передали їй речі хлопця. Його футболочка, худі, на яких залишився його запах. Ніби він ще поруч", – написала телеведуча.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...