24-річна дочка Кузьми Скрябіна зізналася, навіщо робить "уколи краси" і ким працює (відео)

Дочка Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) дала рідкісне інтерв'ю. 24-річна Марія-Барбара розповіла, чому вона присвятила своє життя, а також, навіщо їй в такому молодому віці "уколи краси", зазначають Патріоти України.

У 2019 знаменитості відгуляли на весіллі дочки покійного лідера групи "Скрябін". Ось уже два роки Марія-Барбара щаслива в шлюбі зі своїм однокурсником Віктором Турою. Обзаводитися потомством дівчина не прагне, оскільки повністю зосереджена на своїй кар'єрі. До того ж плани на майбутнє у неї грандіозні. Розвиватися дочка Скрябіна хоче в дермато-косметології і мріє відкрити власну клініку.

"Через два місяці закінчую інтернатуру по дермато-венерології і кожен місяць проходжу якісь курси, то контурна пластика, то ботокс, тобто кожен раз різні курси. На роботу також влаштувалася і працюю зараз в клініці", - розповіла Марія-Барбара.

Працюючи в цій сфері, 24-річна дівчина і сама не проти побалувати себе "уколами краси". Як зазначає дочка Кузьми Скрябіна, вона не робить того, що було б протипоказано для її віку.

"Деякі ін'єкції я пробувала колоти, тому що, коли ти в цій сфері, це дуже цікаво, як вона подіє саме на тебе, щоб потім це розповідати людям", - зазначила Марія-Барбара.


"Перепробувала все": Важкохвора Катерина Тишкевич розкрила подробиці свого лікування

понеділок, 15 квітень 2024, 14:30

Українська акторка Катерина Тишкевич розкрила нові подробиці свого лікування від тяжкої хвороби, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що пішла на прийом до нового невролога. Лікар зазначив, що в Катерини дійсно складно си...

Монарші негаразди по-данськи: Королева Мері підігріла чутки про велику сварку з королем Фредеріком, - британські ЗМІ

понеділок, 15 квітень 2024, 9:40

Рівно за місяць, 14 травня, король Данії Фредерік і його дружина, королева Мері, відзначать 20-ту річницю весілля. Однак останнім часом подружжя уникає спільних появ на публіці після того, як у листопаді минулого року монарх спровокував чутки про роман...