27-річний шлюб почався зі службового роману: Цікава історія стосунків Білла і Мелінди Гейтсів, які нині розлучаються (фото)

Відомий американський мільярдер Білл Гейтс і його дружина Мелінда повідомили про розрив відносин через 27 років шлюбу, однак подробицями ділитися не стали. При цьому вони уточнили, що продовжать спільно працювати в рамках створеного ними благодійного фонду, передають Патріоти України.

Майбутнє подружжя познайомилося, коли Мелінда прийшла працювати в компанію Microsoft, в якій Білл був засновником. Романтичні ж стосунки почали розвиватися після того, як жінці вдалося вирішити задачку, вразивши своїми здібностями майбутнього обранця.

Пара близько року ходила на побачення, поки в один момент Мелінда не застала чоловіка за цікавим заняттям: Гейтс виписував в стовпчик аргументи за і проти шлюбу. Він побоювався, що сім'я може стати серйозною перешкодою для його подальшої роботи.

"Коли я переїхала в Сіетл і отримала роботу в Microsoft, то була дуже цьому рада. Я знала, що зустрінуся з Біллом, тому що компанія була невелика, і засновник поруч. Але я й уявити не могла, що буду з ним зустрічатися, а тим більше вийду заміж. Навіть коли ми зустрічалися, я і тоді не могла уявити, що ми одружимося. Це був сюрприз", – ділилася спогадами Мелінда в одному зі своїх інтерв'ю.

Після укладення шлюбу, закохані зіткнулися з новими труднощами. Дружині американського мільярдера потрібно було якось заявити про себе. Саме з цієї причини Білл навмисно замовкав і давав можливість їй висловитися під час офіційних заходів.

Через деякий час в шлюбі закоренілий холостяк Гейтс почав перетворюватися в зразкового сім'янина. Наприклад, двічі в тиждень він відвозив дітей до школи. Це послужило відмінним прикладом для інших батьків, які також почали привозити своїх дітей в школу.

Однак найбільше подружжя згуртувало спільне заняття. Під час першої подорожі до Африки Білл і Мелінда почали замислюватися про майбутнє планети. Вони вирішили, що статки, який приніс бізнес, необхідно інвестувати в краще майбутнє Землі. Так з'явилася ідея створити благодійний фонд, який займається розвитком науки, протидії хворобам і подоланням бідності.

"Ми досліджували це питання, і воно нас так зацікавило, що поступово стало нашою основною діяльністю. Ми були наївними, не знали, як це втілити і вплинути глобально. Але ми розуміли найголовніше – у нас є ця величезна можливість, і було б добре зробити щось важливе для наших дітей", – сказав раніше Білл.

Джерело: Обозреватель

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...