35-річна Ліндсі Логан вперше виходить заміж

Голлівудська акторка Ліндсі Логан поділилася зі своїми прихильниками радісною новиною. Так, на своїй сторінці в Instagram зірка повідомила, що вперше виходить заміж, передають Патріоти України.

Знаменитість опублікувала нову світлини, на якій зображена разом зі своїм обранцем, Бадером Шаммасом. На фото у щасливої Ліндсі красується обручка на безіменному пальці.

Ліндсі Логан виходить заміж / © instagram.com/lindsaylohan
"Моє кохання! Моє життя! Моя сім’я! Моє майбутнє!" - підписала фото зірка, додав смайлик у вигляді обручки.

Нагадаємо, Ліндсі Логан 2004 року зустрічалася з актором Вілмером Вальдеррамою. 2006 року була разом з ресторатором Гаррі Мортоном. Також зірка 2008 року зустрічалася з Самантою Ронсон. 2016 року Ліндсі була разом з мільйонером Єгором Тарабасовим.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...