37-річна зірка в пошуках особистого щастя: У Лесі Нікітюк новий роман. У мережі розсекретили особу її обранця (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала кадром з новим бойфрендом. Фото зірка екрану, котрій 19 жовтня виповнюється 37 років, виклала в Instagram, передають Патріоти України.

"Бобрий ранок", — написала Нікітюк, показавши себе в обіймах таємничого чоловіка.

Обличчя обранця телеведучої на фото не видно, проте можна роздивитися його татуювання, які вказують на те, що це може бути Дмитро Бабчук, про це повідомляє телеграм-канал "Скандал".

В описі профілю Дмитра Бабчука в Instagram пише, що він "Пенсіонер Збройних Сил України". За ним стежать блогер Ігор Лаченков, військові Давид Касаткін ("Хімік"), Станіслав Бунятов ("Осман"), Вадим Ворошилов ("Karaya"), Богдан Кротевич ("Тавр"), фотографи Костянтин і Влада Ліберови. Зокрема, серед підписників Бабчука є Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк з новим бойфрендом

Наразі українська телеведуча не коментувала новини про свій новий роман та не розкривала персону обранця.

Як відомо, до великої війни Леся Нікітюк понад два роки зустрічалася зі своїм сусідом, персона якого залишилася не розкритою. У 2019 році телеведуча розповіла про закінчення стосунків, тримавши весь цей час стосунки в секреті. Ще у лютому 2024 року Леся Нікітюк говорила, що перебуває у вільних стосунках.

"Такого як він ніколи не буде": Мадонна повідомила про горе в її родині

понеділок, 7 жовтень 2024, 10:52

Американська співачка Мадонна повідомила про горе, яке сталося в її родині, передають Патріоти України. У виконавиці померла близька людина. На 64-му році життя не стало молодшого брата зірки – танцівника, художника та дизайнера Крістофера Чікконе. Сум...

37-річна зірка в пошуках особистого щастя: У Лесі Нікітюк новий роман. У мережі розсекретили особу її обранця (фото)

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:15

Українська телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала кадром з новим бойфрендом. Фото зірка екрану, котрій 19 жовтня виповнюється 37 років, виклала в Instagram, передають Патріоти України. . "Бобрий ранок", — написала Нікітюк, показавши себе в обіймах таєм...