"38 днів спали у машині": Кошовий розповів, як війна змінила життя його сім'ї

Український актор, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, де його застала війна. Артист не міг повірити у повномасштабне вторгнення Росії до нашої країни, проте це підтвердили гучні звуки вибухів. Оскільки з Києва він не поїхав, то жив із сім'єю на підземному паркінгу та близько 38 днів спав у машині з дітьми і близькими родичами. Кошовий поділився подробицями свого життя після початку війни у програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

За його словами, у це було важко повірити. "23 лютого ми закінчили зйомки "Ліги Сміху". Лягли десь о першій ночі. Прокинувся від дзвінка Стьопи Казаніна, який живе в Комфорт-Тауні, він каже: "Що, ви не чуєте?". Я говорю: "Та шо ми чуємо, Стьопо, ну, випили ми, всі. Ну, спи вже, алкашня ти, спи. Він каже: "Ну що, ви не чуєте?". Я говорю: "Все, бувай". І поклав трубку", – згадав зірка.

Однак у цей момент дружині Кошового – Ксенії почала дзвонити дружина "кварталівця" Юрія Ткача – Вікторія. "Ви що, каже, не чуєте?", і ось у цей момент, коли вона каже: не чуєте, спрацювала ППО – і як бахнуло осторонь Борисполя. Ну і все, звичайно, це була паніка. Перші 15 секунд дівчата почали кричати, тому що їх троє, а я один. Потім ми поїхали за мамою, тому що у них будинок неподалік Борисполя", – додав Кошовий.

Також він зазначив, що сім'я зустріла повномасштабне вторгнення на 9-му поверсі якраз із того боку, з якого воно почалося. "38 днів ми просиділи у бомбосховищі. В укритті. Дівчатка десь по дві доби навіть не виходили, бо Серафима дуже боялася. Варя день на 15-й сказала, що я вже не можу, я хочу поспати в ліжку. А ми просто загнали дві машини в паркінг – і там мами з трьома собаками спали в одній машині. Варя спала в машині наших друзів, які теж потім приїхали. А ми з Ксюхою та Серафимою спали в ще одній машині", – розповів актор.

Окрім цього, Кошовий зізнався, що відразу ж запитав у ексколеги та президента України Володимира Зеленського, чи це війна насправді. "Написав йому: "Що серйозно почалося?" Він відповів: "По ходу, так", – згадав артист.



Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...