5 найвідоміших акторів з українським корінням, яким відкрились двері Голівуду

Харизматичні, красиві і талановиті - всі вони мають українське коріння.


Будь-якому американцю складно пробитися в Голлівуді навіть в тому випадку, якщо він володіє якимись зв'язками, а якщо говорити про іноземців, то в світ американського кінематографа двері їм повністю закриті. Незважаючи на це, окремим особистостям все ж вдається отримати заповітну роль і прославиться на весь світ. Як передає Replyua, експерти розповіли, хто з відомих голлівудських акторів має українське коріння, повідомляють Патріоти України.

На першому місці в цьому списку, зрозуміло, знаходиться Леонардо Ді Капріо. Актор ніколи не приховував, що має українське і російське коріння. На зорі своєї кар'єри Ді Капріо не вдавався в географічні подробиці, проте в якийсь момент з'ясувалося, що його бабуся є уродженкою Одеси, проте після подій 1917 року разом зі своїми батьками вона емігрувала до Німеччини. Саме там на світ з'явилася мама голлівудської знаменитості.

Ще один актор, у якого є українське коріння, - це Сильвестр Сталлоне. Прабабуся Сталлоне була уродженкою Одеси.

А ось актриса Міла Куніс є чистокровною українкою, що говорить на декількох мовах. У віці 7 років вона виїхала з батьками в США, оскільки вони виграли Green Card.

Мало хто знає, що Девід Духовни теж трошки є українцем. Батько Духовни народився в американському Брукліні, мама була родом з Аргентини, однак дід актора народився в Бердичеві в 1918 році, після чого емігрував до США.

П'ятірку знаменитостей з українським корінням займає Міла Йовович, хоча сама вона більше вважає себе російською. Справа в тому, що її мама Галина Логінова - радянська актриса, а батько - лікар з Чорногорії. Батьки познайомилися в Києві, потім якийсь час жили в Москві, після чого емігрували в США.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...