"5 років не виходив на вулицю взагалі": Ірина Білик розповіла про психічно хворого рідного брата (відео)

Українська співачка Ірина Білик зробила відверте зізнання про сім'ю і вперше розповіла про свого брата, який страждає від психічного розладу. Зірка ніколи раніше не афішувала ситуацію, вважаючи за краще ретельно приховувати його від сторонніх очей, передають Патріоти України.

Таємницю артистка розкрила в інтерв'ю Маші Єфросиніній у спецвипуску проекту "Мій секрет" в ефірі СТБ. У розмові з ведучою 51-річна співачка зробила сенсаційну заяву про свого недієздатного молодшого брата Сергія, якого змушена утримувати.

"У мене є рідний брат Сергій. Йому 40 років. Він має психічні розлади. Жодного дня він не працював. П'ять років він не виходив на вулицю взагалі", - розповіла Білик. Також артистка зізналася, що сім'я зберігала таємницю, і рідні не хотіли ніде про це говорити. Але тепер Ірина вирішила надати ситуації розголосу.

Після смерті мами співачки Анни Яківни в травні минулого року Сергій залишився сам у квартирі. Допомогу по догляду за ним Ірині надає її другий брат Юрій. "Зараз я намагаюся пояснити йому, що треба якось жити таким життям, яким живуть люди. Я хотіла поліпшити його життя, але поки не можу цього зробити", - розповіла Білик про Сергія, якого дуже любить.

Також народна артистка України додала, що дуже вірить в те, що стан брата все ж покращиться. "Поки все, що я можу для нього зробити - це надсилати продукти та утримувати його. Я люблю його і щиро сподіваюся, що він виросте", - сказала Білик.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...