55-річна Ольга Сумська вразила фанів фото без макіяжу - не боїться бути собою

Ольга Сумська завжди чесна та відверта перед своїми шанувальниками. 55-річна українська актриса не боїться бути собою та показати себе у всій красі. Виглядає артистка ні чим не гірша, ніж її закордонні колеги, зазначають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Ольга Сумська похвалилася ранковою фотографією, зробленою на шляху на роботу. У кадрі зірка зображена в машині без косметики і без зачіски.

Особливого захоплення гідна шкіра актриси - ідеально рівний тон, відсутність почервоніння, висипання і глибоких зморшок. Щоб надати своєму погляду свіжості та прибрати набряки, артистка скористалася спеціальними патчами.Поспішила знаменитість на зйомки нового проєкту, і незабаром поділилася знімком після того, як її змінили стилісти та візажисти. У кадрі постала вже зовсім інша Ольга Сумська – дорога статна жінка. Обличчя актриси прикрасив красивий стриманий макіяж, її волосся злегка вирівняли і уложили. Красуня-блондинка виглядала розкішно в чорному вбранні, рукавичках із золотим кільцем та в чарівному капелюшку із загнутими всередину полями.Варто зазначити, що без макіяжу Ольга Сумська виглядає ні чим не гіршою, ніж із косметикою. У 55 років їй можна дати на десяток років менше.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...