58-річна супермодель знялася топлес у зухвалій фотосесії для Vogue та збурила мережу (фото)

Американська супермодель та акторка Пауліна Порізкова знялася для обкладинки португальського Vogue. Жінка наважилася на дуже зухвалу фотосесію, передають Патріоти України.

Світлини, які прикрасять свіжий номер модного глянцу, вже доступні на сторінці Vogue в Instagram. На одному із знімків супермодель 1990-х постала з оголеними грудьми.

"Вона одна з найкрасивіших жінок у світі, яка змусила людей говорити про себе у дев'яностих, – розповідає про модель редакція португальського Vogue. – Але в житті Пауліни Порізкової, окрім моди, були й інші випробування: дитинство без батьків, рання кар’єра і навіть довгий шлюб, який дав їй найбільшу радість, але і завдав великого смутку. Vogue Portugal мав честь почути частину його історії".

Пауліні Порізковій 58 років. На деяких фото для журналу Порізкова позувала навіть напівоголеною: на одній із світлин вона показується топлес, а її груди прикриває рукою чоловік. В коментарях підписники не стримують захопливих емоцій: "Чудово виглядаєте", "Найкрасивіша з усіх", "Дуже гарна зйомка", "Все ще красива".

Супермодель останніми роками переживає чергову хвилю популярності. Жінка встигла з'явитися на численних обкладинках модних журналів. Пауліна пишається струнким тілом і переконана, що може дозволити собі демонструвати фігуру на мільйонну аудиторію.


"Після цілого життя, проведеного у турботі про інших, я нарешті можу робити це для себе. Звичайно, я можу також в'язати і пекти, грітися в теплі моєї родини в окремих випадках, коли вони потребують мене, але я також можу грітися в сяйві тропічного сонця і в руках коханця", – відповідає Порізкова на закиди хейтерів, що їй запізно оголятися на камеру.

Пауліна також активно виступає проти ейджизму: відмовляється приховувати сивину та фотошопити свої зморшки. Модель часто ділиться в соцмережах фотографіями в напівоголеному вигляді та публічно закликає захищати право жінок старіти так, як їм хочеться.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...