61-річна Демі Мур заявился на модну вечірку в прозорій сукні (фото)

Демі Мур прийшла на модну вечірку в прозорій сукні з блискітками

Голлівудська акторка засяяла на вечірці з нагоди 40-річчя бренду Dolce & Gabbana, що пройшла 7 квітня у Мілані, Італія. Зірка вразила фанатів не тільки своїм молодим виглядом, а й стрункої фігурою, чудово підкресливши її вбранням.

Вибір знаменитості припав на розкішну прозору сукню, усипану блискітками, довжиною до підлоги. Фотографіями образу "бабуся Мур" поділилася на своїй Instagram-сторінці.

Акторка випромінювала свіжість та стиль – з блискітками,

що переливалися під яскравим світлом. Обтислу сукню вона вбрала поверх чорного бра та відповідної білизни із високою талією. Образ Мур завершила чорними босоніжками на ремінцях.

Знаменитість дозволила блискучій сукні сяяти, повністю відмовившись від прикрас. Її стриманий макіяж доповнила нюдова рожева помада. Прямі темні пасма Демі Мур стали ідеальним доповненням до аутфіту.

Фанати засипали актрису компліментами:

"Вона має нереальний вигляд для свого віку. Браво!"

"Ви – це натхнення, Демі. Ваша краса – це лише відображення внутрішнього сяйва вашої душі".

"Ця сукня! Ви маєте чудовий вигляд!"

"У якому місці їй 60 років?"

"Як вам вдається завжди мати такий гарний вигляд".

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...