64-річну Мадонну знайшли непритомною - зірку екстрено госпіталізували до лікарні

64-річну Мадонну знайшли непритомною: зірку екстрено госпіталізували до лікарні

З американською попспівачкою Мадонною стався неприємний інцидент. Наразі 64-річна зірка перебуває в реанімаційному відділені, передають Патріоти України.

Мадонні стало зле 24 червня. Як розповів менеджер артистки Гай Осірі на своїй сторінці в Instagram, у неї виявили бактеріальну інфекцію.

Виконавицю знайшли непритомною і екстрено госпіталізували до лікарні. Зараз знаменитість перебуває під наглядом лікарів

"Її здоров'я покращується, але вона все ще під медичним наглядом. Повне одужання очікується. На цей час ми змушені призупинити всі заходи, в яких бере участь Мадонна, в тому числі й тур", - додав Осірі.

Про госпіталізацію Мадонни повідомив її менеджер / Фото: instagram.com/guyoseary

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...