74-річній Аллі Пугачовій різко стало зле

Російська співачка Алла Пугачова, яка останнім часом живе на Кіпрі, відвідала місцевий модний бутік. Під час походів по магазинах їй різко стало зле, передають Патріоти України.

Як повідомляють росЗМІ з посиланням на очевидців, Примадонна поскаржилася продавцю на погане самопочуття. Як виявилося, артистка страждає від серйозних набряків ніг.

"Алла Борисівна поганого самопочуття навіть не приховувала. Скаржилася продавцеві на здоров'я. Вона навіть взуття була змушена купувати на розмір більше, тому що в колишнє вже не влазила. Хоча переміряла безліч пар. Як я почув, у неї ноги щодня набрякають. У той день вона мала, м'яко кажучи, неважливий вигляд", - сказав співрозмовник одного з російських видань.

Варто відзначити, що Примадонна в свої 74 роки ще відмінно тримається. Вона відвідує косметолога, а також любить робити різні омолоджуючі процедури у пластичного хірурга.

Крім того, Алла Борисівна часто з'являється на заходах за кордоном. За її зовнішнім виглядом і не скажеш, що вона останнім часом погано почувається.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...