76-річний Арнольд Шварценеггер переніс термінову операцію

76-річний Арнольд Шварценеггер переніс термінову операцію

Голлівудському актору Арнольдові Шварценеггеру зробили термінову операцію. Знаменитість потрапив у лікарню через травму, передають Патріоти України.

Відомий актор Арнольд Шварценеггер поставив на паузу свої тренування й заняття спортом. Це сталось після того, як зірку госпіталізували після травми.

Арнольд Шварценеггер сильно пошкодив ліктьовий нерв минулого четверга. Серйозна травма потягла за собою хірургічне втручання. Через дві години після тренування, де і травмувався актор, його прооперували.

Операція пройшла успішно і без ускладнень. Зараз знаменитість почувається добре, він носить на правій руці захисну пов'язку.

Поки що Арнольду Шварценеггеру не можна вдаватися до складних фізичних навантажень. Тому наразі він прогулюється вулицями Каліфорнії.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...