95-літня Єлизавета ІІ знов налякала підданих станом свого здоров'я

Королева скасувала участь у важливому протокольному заході

Британська королева Єлизавета II в останній момент скасувала свою участь у церемонії поминання загиблих у військових конфліктах 14 листопада. Про це повідомили у Букінгемському палаці, повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

95-річна королева потягнула спину і не зможе, як планувала, взяти участь традиційній хвилині мовчання біля меморіалу Кенотаф у центрі Лондона, а потім очолити процесію з покладанням вінків до нього, відзначили у палаці.

Королева "дуже розчарована" цим поворотом подій, йдеться у повідомленні Букінгемського палацу.

Раніше в палаці заявляли, що королева має "твердий намір" відвідати церемонію після того, як за станом здоров’я деякий час не виконувала свої монарші обов’язки. Королева перебувала на двотижневому відпочинку за рекомендацією медиків.

Як і в попередні роки, вінок від її імені поклав принц Уельський.

Розтягнення спини у королеви не пов'язане з нещодавньою порадою медиків відпочити, повідомляє інформаційне агентство PA Media.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...