А як же дикі племена у Підмосков'ї? Дмитро Комаров із сарказмом відреагував на заборону їздити до РФ

Відомий український телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров із сарказмом відреагував на заборону в'їжджати до Росії на 50 років. Автор "Миру навиворіт" пожартував, що тепер не зможе зняти сюжети про "диких племен у болотах Підмосков'я", передають Патріоти України.

Відповідний допис Комаров опублікував на особистій сторінці в Instagram. Телеведучий додав, що востаннє на території РФ був 15 років тому. "Нова заслуга від Росії. На додачу до "ворога Росії" тепер мені заборонили в'їзд до Росії на 50 років. До 2072 року. До моїх 89 років. Так що тільки на пенсії буде шанс зняти дикі племена в болотах Підмосков'я", – написав він.

Комаров з гумором написав, що тепер чекає на кримінальні справи від влади Росії. Також він написав, що не відвідував Росію з 2005 року, а тепер після заборони "доведеться" подорожувати до країн Європи, замість "курортних" Тамбова, Саратова та Саранська.

"Ідіоти, немає слів. Не їздив, не їздив, і ось заборонили їздити. Доведеться за безвізом лоукостом за 20 євро літати в Мілан, Париж та Барселону замість відпочинку в Тамбові, Саратові та Саранську, які так і не побачу", – підсумував мандрівник .

Нагадаємо, що 20 квітня російські ЗМІ опублікували список українських артистів, журналістів, блогерів та культурних діячів, яким заборонили в'їзд до РФ на 50 років. Серед них Антон Птушкін, Світлана Лобода, Настя Каменських, її чоловік Потап (Олексій Потапенко), Дмитро Монатік, Володимир Дантес та інші.

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...