А Марину свою запитав про дозвіл? Зібров розповів, за якої умови відмовиться від своїх легендарних вусів

Павло Зібров багато років носить розкішні вуса, які є його "фішкою". Втім за однієї умови головний вусань української естради готовий відмовитися від свого багатства. Як розповів співак в інтерв'ю "Апострофу", він чекає на великий донат на ЗСУ. І щойно знайдеться хтось, хто задонатить на цілий танк, він позбудеться своїх вусів, інформують Патріоти України.

"Я чекаю пропозиції, коли хтось висуне свою кандидатуру - бізнесмени, компанії, ті, хто може задонатити на цілий танк", - сказав Зібров.

Він додав, що і сам не сидить без діла. Під час повномасштабної війни він збирає кошти на потреби української армії, окрім того, виступає на благодійних концертах.

А Марину свою запитав про дозвіл? Зібров розповів, за якої умови відмовиться від своїх легендарних вусів

четвер, 8 серпень 2024, 0:15

Павло Зібров багато років носить розкішні вуса, які є його "фішкою". Втім за однієї умови головний вусань української естради готовий відмовитися від свого багатства. Як розповів співак в інтерв'ю "Апострофу", він чекає на великий донат на ЗСУ. І щойн...

Виставила "брехливою расисткою, яка прагне слави": Сестра Меган Маркл подала новий позов проти герцогині

середа, 7 серпень 2024, 19:40

Зведена сестра Меган Маркл Саманта Маркл подала новий позов проти герцогині через наклеп. Нібито висловлювання дружини принца Гаррі вплинули на її здатність працювати. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Саманта Маркл подала апеляцію у ...