"А мені говорили, що ангелів не існує!": Дочка Заворотнюк в одному халатику показала безкінечні ніжки (фото)

Модель Анна Заворотнюк вирушила з подружками в спонтанну відпустку в Стамбул. Звідти вона балує своїх підписників пікантними кадрами, передають Патріоти України.

Відпочиває дочка Анастасії Заворотнюк в готелі Кларіон, розташованому біля затоки Золотий Ріг. На балконі готелю Анна позувала вкрай відвертим чином.

Фотографія дівчини залишає мало простору для уяви: Заворотнюк-молодша одягнена лише в білий банний халат і нюдові туфлі-човники. Через поли халату виглядують стрункі підтягнуті ніжки.

В якості аксесуарів для балконної фотосесії модель вибрала сонцезахисні окуляри на ланцюжку, сережки-кільця і рушник на голові.

За спиною дівчини видніється Стамбул. З банного образу дівчини і чашки кави в її руках можна зробити висновок, що фотографія дочки Заворотнюк напевне зроблена відразу після пробудження.


В описі до фото Заворотнюк-молодша розповіла, які подорожі подобаються їй найбільше: "Я, насправді, найбільше люблю такі спонтанні подорожі, вони завжди найвеселіші". Пікантний кадр дочки Заворотнюк був зустрінутий шанувальниками прихильно, і вони не скупилися на "сердечка":

"Яка ви шикарна"

"Які ніжки"

"Прям естетика додаю в "сохраненки".

"А мені говорили, що ангелів не існує".

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...