"А погладшав як! Тому і не знімають більше": Зірка серіалів "Бідна Настя" та "Не родися вродливою" шокував "новими габаритами" (фото)

Актор Петро Красилов, який минулого літа після 16 років розлучився шлюбу з Іриною Шебеко, неабияк погладшав, чим вразив шанувальників. Відомий за ролями у серіалах «Не родися вродливою» та «Бідна Настя» актор каже, що тепер у нього «інші габарити, інші форми», передають Патріоти України.

Так, у передачі «Мій герой» Красілов не виключив, що режисери не хочуть затверджувати його на ролях у кіно саме через зміни у зовнішності.

«Чи у мене часу немає, чи не хочуть мене знімати… Просто колись давно, років п'ять тому, я був одним, зараз я інший. В мене інші габарити, інші форми. А пам'ятають мене струнким хлопцем. Мене не лякає перехід з одного амплуа до іншого, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах «Бідна Настя» чи «Не родися вродливою», — сказав 44-річний актор.

Схоже, такої ж точки зору дотримуються і глядачі, які у мережі обговорюють зміну зовнішності актора: «Боже, Петре! Яким гарним чоловіком був!»; «А погладшав-то! Тому й не знімають у кіно. Не можна артистові так себе розпускати»; «Не хочуть знімати, бо у свої роки виглядає на 60»; «Не впізнаю свого улюбленого актора!»

Красилов — фігурант баз «Миротворця», куди він потрапив за незаконне відвідування окупованого Росією Криму. У 2017 році він гастролював у Сімферополі, де грав у виставі «Двоє у ліфті, не рахуючи текіли».

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...