"А що люди подумають? Така погана!": Ольга Харлан зізналася, що зустрічалася зі своїм бойфрендом ще бувши заміжньою (відео)

Українська фехтувальниця на шаблях і учасниця шоу "Танці з зірками" Ольга Харлан розповіла, що зустріла своє справжнє кохання ще в той час, коли офіційно була заміжня, зазначають Патріоти України.

"Я свої нові стосунки з молодою людиною почала ще коли офіційно була заміжня. Ми приховували це. "А що люди подумають? Така погана! Мало не зраджує". Мої батьки дізналися про ці відносини через кілька місяців. Мало хто знав, що ми з моїм екс-чоловіком вже рік не живемо разом, що у нас вже все", - сказала Харлан.

Відзначимо, що Ольга танцює на проекті з Дмитром Дікусаром. За її словами, партнер дуже в неї вірить і всіляко підтримує. У четвертому випуску шоу вони станцювали самбу під пісню NK - A HUEVO. Судді поставили їм 32 бали.

Хто така Ольга Харлан

Ольга Харлан - українська фехтувальниця на шаблях, олімпійська чемпіонка 2008 року, шестиразова чемпіонка світу та восьмиразова чемпіонка Європи, чемпіонка Європейських ігор, срібна та бронзова призерка Олімпіади 2016 року, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, заслужений майстер спорту України.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...