"А що не так?": Надія Матвєєва розповіла, чому не хоче говорити про на 20 років молодшого коханого і дорослого сина

Ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва, яка раніше охоче розповідала про коханого, що молодший на 20 років, пояснила, чому тепер воліє мовчати про особисте. В інтерв’ю OBOZ.UA телеведуча зізналася, що це рішення її молодого чоловіка. Також Надія Матвєєва розповіла, чому не хоче публічно розповідати про дорослого сина, передають Патріоти України.

"Мої близькі – дорослі люди, – каже Матвєєва. – І вони мають право хотіти, щоб я говорила про них, або навпаки. Інакше – ні. Це як ми з вами зараз спілкуємося, а потім піду і почну комусь без вашого дозволу про вас розповідати. Мені близькі кажуть: можна спокійно жити і не обговорювати мене? От з цього я виходжу: життя інших людей не є моєю власністю"

Надії Матвєєвій 54 роки, чоловіку, ва якого вона закохана – на 20 років менше. Така різниця у віці спочатку бентежила телеведучу, однак вона все ж таки довірилася почуттям. Пара разом вже більше двох років. На своїй сторінці в Instagram Матвєєва поділилася секретом їхніх гармонійних стосунків. Надія каже, що багато жінок у стосунках із чоловіками намагаються їх переробити, щоб створити якийсь свій ідеал. Проте зіштовхнувшись із такими спробами "покращення", чоловік може запитувати: "А що не так? Я ж такий, як був, коли ми зустрілися".

Матвєєва намагається уникати подібних помилок, хоча зізнається, що інколи це робити непросто: "Коханий нагадує мені: приймай мене таким, який я є, не намагайся підлаштовувати під себе. Це свобода для мене, можливість вільно дихати у стосунках, бути щасливими. А свої думки, ідеї, сумніви та невдоволення висловлюй як бажання, а не претензії. Я нагадую собі: вір у нього, як у себе. Підтримуй, надихай, але не намагайся "рятувати" у складні для нього моменти, утримуйся від порад, якщо не просить".

У грудні минулого року на своїй сторінці в Instagram телеведуча розмістила чорно-білий знімок, який зробив її молодий чоловік. Надія, лежачи на підлозі, тягнеться рукою до камери. За другу руку її тримає чоловік. "Очима коханого", – підписала світлину Матвєєва. За фото тележурналістка отримала безліч компліментів, але і без отруйних хейтерів не обійшлося. На закид "менше говори про коханого, тому що він тобі, як син", Матвєєв відповіла: "А ви експерт із кохання?".

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...