"А весь світ сидить і дивиться": Американець з команди Усика висловився про війну в Україні

Катмен та помічник українця Олександра Усика (19-0. 13 КО) Росс Анбер назвав жахливим той факт, що в XXI сторіччі одна країна може напасти на іншу та розв'язати війну. Американський фахівець назвав трагедією події в Україні, але не називав Росію агресором, передають Патріоти України.

Як заявив Анбер вінтерв'ю YouTube-каналу Maestro A, найбільше від війни страждають мирні жителі. При цьому американець засудив повільну реакцію світових лідерів на вторгнення РФ і нагадав про агресію своєї країни щодо Іраку.

"В Україні відбуваються жахливі речі. Це трагедія. Дуже сумно, що подібне відбувається в наші дні. Страждають мирні люди, вони гинуть. І боляче думати про те, що у 2022 році хтось може просто вторгнутися в іншу країну і почати бомбити все навколо. А весь світ сидить і дивиться: "О, немає проблем". Подібні речі були й на Близькому Сході. Це неправильно", – сказав Анбер.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...