Аби не воювати: Син скандальної Таїсії Повалій виїхав до Іспанії і просить про допомогу з пошуком роботи

Син опальної співачки Таїсії Повалій Денис разом з дружиною та маленьким сином з початком повномасштабної війни РФ проти України виїхав до Іспанії. Наразі Денис Повалій з родиною перебуває у іспанському місті Торрев'єха, звідки написав пост про пошук роботи, передають Патріоти України.

Денис, який є музикантом, розповів що може дистанційно записати музику, або ж викладати вокал онлайн українською, англійською та російською:

"Друзі-музики, кияни, як ви там? Рух є якийсь чи тільки концерти на підтримку України за кордоном? Повертатися ще ж не рекомендують, але й їхати ніби теж зі Сходу радять… Намагаюся ось налагодити роботу дистанційно - благо ноутбук з плагінами та мікрофон з парочкою інструментів захопив! Загалом, якщо комусь потрібно щось прописати (вокал, клавіші, бас, барабани схожі на справжні так, що не відрізниш від живого барабанщика)! (Для просунутих). Ще дав би вашим діткам урок як не потрібно займатися музикою в кубейсісі або гараж-бенді", - написав Повалій.

Тим часом скандальна мама Дениса, співачка Таїсія Повалій жодного разу не висловилася щодо вторгнення Росії на територію України. Де вона перебуває, теж не відомо. Втім, судячи з того, що Денис виїхав до Іспанії один, його мама перебуває в Росії.

Дітям радість - мамі втіха: Могилевська показала, як привітала доньок з Великоднем (фото, відео)

вівторок, 7 травень 2024, 2:35

Артистка стала мамою двох дітей, публічно оголосивши про всиновлення в новорічну ніч. Меншій дівчинці нещодавно виповнилося чотири роки. . Українська співачка Наталія Могилевська показала, що подарувала донькам на Великдень. Святковими кадрами зірка с...

"Для мене це складне запитання": Відома українська акторка зізналася, як мобілізація чоловіка вплинула на нього

понеділок, 6 травень 2024, 23:55

Дружина українського актора Дмитра Сови - акторка Даша Легейда поділилася, як мобілізація змінила її коханого. Як зізнається акторка, Дмитро кардинально змінився. Зокрема, після відмови від звичних для нього раніше речей він став менш життєрадісним. ...