Ада Роговцева розплакалася, обіймаючи звільненого з полону Михайла Діанова. Зворушливе фото

Звільнений з російського полону морський піхотинець Михайло Діанов відвідав театральну виставу під назвою "Схоже на щастя", в якій грає легендарна українська актриса Ада Роговцева. Після виступу артистка підійшла до захисника "Азовсталі" і міцно обняла його, не зумівши стримати сльози, передають Патріоти України.

Щемливий момент потрапив у об'єктив фотоапарату. Зворушливим кадром та текстом до нього Роговцева поділилася на особистій сторінці в Instagram. На знімку актриса міцно притискає до себе військового з пошкодженою рукою і дивиться вгору, а по її мокрих очах видно, як сильно болить артистці за кожного українського героя.
"Міша. Михайло Діанов. Яким щастям було обійняти його! Якою честю! Я молюсь і мрію обійняти кожного, хто зараз в полоні!", – підписала кадр 85-річна зірка. Публікація артистки зворушила багатьох її шанувальників. У коментарях вони залишали: "Неймовірна Ада Миколаївна та сталевий Михайло, бережіть себе!", "У цих обіймах така любов", "Начебто наша ненька Україна обійняла його".

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...