Адель - на 45, а Кері - на 22 кілограми: Зірки, які феноменально схудли - у це важко повірити (фото)

Чи не кожна представниця жіночої статі мріє про ідеальне тіло. Особливо прагнуть мати приголомшливий вигляд зірки шоу-бізу, передають Патріоти України.

Втім, досягти бажаного результату виходить не так і просто. Заради осиної талії селебрітіс відмовляються від улюблених смаколиків, сидять на виснажливих дієтах, годинами проводять у спортзалі та навіть відрізають частину шлунку.

Приголомшила результатом схуднення популярна британська співачка Адель. Знаменитості вдалося позбавитися 45 кілограмів. Про своє досягнення зірка розповіла фанатам, які заскочили Адель під час відпочинку на Карибах. Подейкують, що позбутися зайвої ваги зірці допоміг особливий вид пілатесу і правильне харчування.

Джессіка Сімпсон

Популярна американська співачка Джессіка Сімпсон після народження третьої дитини також вирішила привести своє тіло у форму. Так, за пів року виконавиці вдалося позбутися 45 кілограмів. Приголомшливим результатом зірка поділилася у фотоблогу.

Оля Цибульська

Наприкінці лютого цього року зізналася, що схудла на 12 кілограмів українська співачка Оля Цибульська. Артистка поділилася, що боролася із зайвою вагою протягом п’яти років після народження сина.

"Просто одного ранку прокинулася і зрозуміла, що не можу дивитися на себе в дзеркало. Ще страшніше - мені хотілося плюнути на себе в телеекрані. Кожен шоу-бізнесовий стрес був додатковим "вареником" в мою тарілку. І щоразу, коли стиліст привозила сукню, на розмір більшу за минулу, я виправдовувала себе старим-добрим "в мене немає часу", "широка кістка" і "я ж після пологів", – поділилася знаменитість.

Мерая Кері

А от американська співачка Мерая Кері заради схуднення навіть відчикрижила частину шлунка. Зірці вдалося скинути 22 кг. Інсайдер розповів, що знаменитість також відмовилася від вуглеводів, хліба, шоколаду та солодощів.

Олена Степаненко

Колишня дружина гумориста Євгена Петросяна Олена Степаненко важко пережила розлучення з чоловіком. Тривалий час жінка не з'являлася на людях. Та от, після року затишшя, акторка побувала на зніманнях концерту. Журналісти заскочили знаменитість за лаштунками заходу. 66-річна Олена помітно змінилася – артистці вдалося схуднути на 46 кілограмів.

Дрю Беррімор

А от голлівудська акторка Дрю Беррімор навпаки, після розлучення з коханим стрімко почала набирати зайві кіло. Втім, знаменитість взяла себе в руки і за три місяці схудла на 11 кілограмів. Беррімор зізналася, що за таким схудненням стояла наполеглива робота з тренером і правильне харчування.

Рене Зеллвегер

Оскароносна акторка Рене Зеллвегер довела, що заради ролей у фільмах може і набрати зайву вагу, і приголомшливо схуднути. Так, заради ролі у стрічці "Щоденник Бріджит Джонс" знаменитість спеціально набрала близько 15 зайвих кілограмів. А от задля роботи у фільмі "Джуді" Рене помітно схудла та змінилася до невпізнанності.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...