Адюльтер не минувся безкарно: Наталі Портман кинула свого чоловіка після 11 років шлюбу

Голівудська зірка Наталі Портман розлучається зі своїм чоловіком Бенджаміном Мельп’є.

Як відомо, в червні з’явилися вперті чутки про роман Бенджаміна та 25-річної кліматичної активістки Камілли Етьєн. Тоді повідомлялося, що новина про зраду чоловіка стала ударом для Портман, проте вона вирішила боротися за свій шлюб.

Втім, коли днями Наталі Портман помітили без обручки на пальці на футбольному матчі в Австралії, розмови про розлучення завирували знову.

"Після того, як з’явилися новини про його зраду, вони намагалися налагодити свій шлюб, але наразі перебувають у розлуці", – розповів інсайдер виданню Us Weekly.

Він же стверджував, що Портман не стала одразу рвати стосунки, бо не хотіла, щоб їхні діти, 12-річний син Алеф та 6-річна донька Амалія, росли в неповній родині. Тож дала час перш за все собі, щоб зрозуміти, чи зможе пробачити зрадника. Виходить, не змогла.

Наталі Портман і Бенджамін Мільп’є познайомилися в 2009 році на зніманнях фільму "Чорний лебідь" Даррена Аронофскі.

Унесена вітром... Наречена загубила свою шикарну весільну сукню посеред шосе (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:00

Деніз Геннон, яка знайшла вбрання на узбіччі дороги, планує віддати його на благодійність, якщо протягом наступних кількох тижнів не вдасться знайти власницю, передають Патріоти України. Невідома наречена загубила свою весільну сукню на узбіччі шосе в ...

"У нас було два весілля": Зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький вперше розповів про шлюб та чому приховує родину

субота, 27 липень 2024, 22:45

Український актор, зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький поділився подробицями особистого життя, передають Патріоти України. Так, родина артиста завжди трималася подалі від публічності. Тарас пояснив це тим, що він звик, що особисте життя не афішується....