"Адреналін такий": Абсолютно оголена Ольга Цибульська показала гарячі постільні кадри

Співачка і телеведуча Ольга Цибульська після концерту "Вечір прем'єр" побалувала підписників голими кадрами, передають Патріоти України.

Вдома концертну яскраво-червону міні-сукню зі шлейфом Ольга Цибульська змінила на абсолютну наготу. Саме в такому вигляді вона вирішила подякувати глядачам і шанувальникам в соціальних мережах за шалену енергетику від виступу.

Репортаж співачка вела прямо з постілі: лежачи на ліжку спершу на животі, потім на спині, прикрившись ковдрою, вона, явно не зумівши заснути від перезбудження, спілкувалася з фанатами. "Адреналін такий, що тремтять руки",- поділилася своїми враженнями Цибульська.

Проєкт від Світського життя "Вечір прем'єр" надихнув співачку не тільки на енергійний виступ, та ще на невинний флірт з фанатами.

\


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...