"Ах, ти, к*рва, відчепися від мого чоловіка": Маша Єфросиніна відреагувала на чутки про розлучення і зради коханого з молодухою

Українська ведуча та блогерка Маша Єфросиніна відреагувала на чутки, що вона розлучилася з чоловіком, бізнесменом Тимуром Хромаєвим, і що той зраджував з молодою коханкою. Маша Єфросиніна у новому подкасті "Квиток на Марс" прокоментувала це разом із чоловіком.

Спочатку ведуча спростувала чутки, що коханий зраджував, а сама нібито застукала прелюбодіїв. Журналістка зазначила, що цього насправді не було. Також Єфросиніна додала, що Хромаєв служить на фронті, де його голова заповнена не коханками.

"Я нікого ніде не заставала. Де я тебе мала застати? Приїхати на Запорізький напрямок, відчинити вашу чоловічу хатинку, забігти і сказати: "Ах, ти, к*рва, відчепися від мого чоловіка". Паливно на двох речах: що я тебе застала, бо цього, звісно, не було, і що ти поділився з кимось", - висловилася ведуча.

Сам Хромаєв додав, що на темі стосунків легко спекулювати, особливо коли вони будуються на відстані. Окрім того, парі доводиться проходити разом чимало випробувань. Тим не менш, чоловік наголосив, що вони з ведучою вміють вести діалог та знаходити спільну згоду.

"На цій темі легко спекулювати, бо багато родин живуть на відстані. Випробуються стосунки у всіх. Тому це підґрунтя для того, щоб спекулювати. Мабуть, людям потрібно давати відповідь. Я розумію, що це важка річ - утримувати стосунки на дистанції, але ж у кожного своя ситуація. Я дуже ціную, що в нас є з тобою діалог і порозуміння", - прокоментував Хромаєв.

Каблучка з діамантом та шампанське на заручини: Адель виходить заміж

субота, 27 липень 2024, 20:15

Адель незабаром знову вийде заміж. Знаменитість погодилася на пропозицію руки і серця від Річа Пола, що здивувало її шанувальників. Багато хто вважав, що вони вже давно одружені, передають Патріоти України з посиланням на The Sun. Так, 42-річний спорти...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...